Lesvos Taxi service

   

Onze Taxiservice

In Griekenland maken de mensen in het algemeen gebruik van taxi's wanneer zij vervoer nodig hebben. Onze taxiservice heeft zijn basis in Petra en is in 1997 opgericht. Sindsdien rijden wij mensen veilig over Lesvos. Het feit dat er geen trams, treinen of metro's op het eiland rijden, maakt het ideaal maar ook gemakkelijk om onze taxiservice te gebruiken. Verdoe uw tijd niet met lokaal vervoer, kom met ons mee, leun achterover, ontspan en start uw vakantie aangenaam zonder vertragingen. 

Taxivoertuigen zijn uitgerust met veiligheidsgordels voor alle passagiers, A/C, radio/CD-spelers en digitale taximeters welke kwitanties afdrukken voor elke rit. Op uw verzoek kunnen wij ook zorgen voor imperialen, maxi cosi, kinderzitjes en stoelophogers zonder extra kosten. Taxi's op Lesvos zijn bevoegd om 1 tot 4 passagiers te vervoeren. Wij kunnen meerdere taxi's leveren. Wij rekenen per taxi en niet per persoon. Huisdieren zijn welkom zolang zij schoon zijn en indien mogelijk in een reismand. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht wanneer zij met hun eigenaar reizen. Wanneer wij uw huisdier zonder begeleiding vervoeren, worden de normale kosten van de taxirit in rekening gebracht.

Elk jaar verplicht het Griekse Ministerie van Transport de taxichauffeurs hun voertuig te laten inspecteren door de Veiligheidsinstantie KTEO. Taxivoertuigen worden altijd schoongemaakt, volgens planning regelmatig onderhouden en zijn verzekerd.De taxichauffeurs hebben een professioneel rijbewijs. 

Onze deur-tot-deurservice is altijd beschikbaar voor:

  1. transfers van/naar het vliegveld van Mitilini of elke haven van Lesvos;
  2. tours/excursies zodat u Lesvos kunt ontdekken;
  3. lokale ritten om uit te gaan, te winkelen etc.
  4. directe service bij noodgevallen;
  5. vervoer naar/van wandelroutes, vogelspotgebieden, fotografie/landschap;
  6. transfers van huisdieren met/zonder begeleiding (normale prijs van de rit geldt);
  7. vervoer van goederen zonder begeleiding (normale prijs van de rit geldt);
  8. vervoer voor speciale gelegenheden (VIP, bruiloft, doop, etc.).

Wij worden op Tripadvisor en andere reisorganisaties aanbevolen. Recenties die men op het internet heeft geschreven, tonen aan dat onze taxiservice niet alleen veilig, betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk is. Wij hebben graag een lach op ons gezicht wanneer wij onze klanten naar hun (vakantie)bestemming vervoeren. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie over onze taxiservice of taxiprijzen. Theo:   (+30) 697 220 3663

 Astrid: (+30) 693 489 5338

 lesvos.taxiservice@gmail.com

Volg ons op: