Lesvos Taxi service

  

Vliegveld- en havenreserveringen (Aankomst/Vertrek)

Wanneer u een reservering voor een transfer van het vliegveld van Mytilene of van een haven op Lesvos naar uw bestemming/holiday resort hebt gemaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken hoe wij u vinden. Uw taxichauffeur/chauffeuse zal buiten bij de aankomsthal wachten met een A4-vel met uw naam erop. Zodra u uw gegevens ziet, contacteert u a.u.b. de chauffeur/chauffeuse zodat hij/zij u kunt helpen met het laden van uw bagage in de taxi en natuurlijk om u naar de geboekte bestemming te rijden. Wanneer u een reservering voor uw terugreis hebt gemaakt en u bent er niet zeker van hoe laat u van uw accommodatie dient te vertrekken, kunt u ons vragen voor een aanbevolen tijd.

Indien er enige wijzigingen of vertragingen in uw vlucht/vaarschema optreden, contacteert u ons dan alstublieft zo spoedig mogelijk. Wij zullen dan nog steeds klaarstaan om u naar uw bestemming te brengen zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij volgen altijd alle vluchten en ferries. Er zal niemand anders in de taxi(s) bevinden dan de personen waarover u ons heeft geïnformeerd. Wij respecteren uw rechten en uw privacy.

Wanneer u Lesvos verlaat, adviseert de luchthaveninstantie reizigers in geval van een buitenlandse vlucht 2 uur vantevoren op het vliegveld te zijn om in te checken en 1 uur vantevoren voor een binnenlandse vlucht. De haveninstantie adviseert reizigers 45 minuten tot 1 uur voor de vastgestelde vertrektijd van de ferry in de haven aanwezig te zijn om aan boord te gaan. U kunt verfrissingen en snacks op het vliegveld en in de haven kopen.

                     Mytilene Airport                                            Mytilene Port

 Theo:   (+30) 697 220 3663

 Astrid: (+30) 693 489 5338

 lesvos.taxiservice@gmail.com

Volg ons op: